РАЙОННА КОЛЕГИЯ НА БЛС - КЮСТЕНДИЛ

7 АПРИЛ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ!

              УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

       Приемете искрените ми поздравления по случай днешния празник, който в международен мащаб отбелязва признанието към труда на хората в бели престилки. Българските лекари, със своята компетентност и всепризната трудолюбивост, отдавна са част от европейското семейство на високоспециализираната медицина.  Дори в условията на нескончаеми промени, на финансова стагнация и бюрократични прегради, ние успяхме да съхраним онези ценности, които ни карат всеки ден да отдаваме частица от себе на своите пациенти. Даже и когато сме обругавани, нападани и непризнавани !

Затова можем да се изправим достойно пред обществото и да заявим своята воля за непримиримост към всичко, което пречи на добрата медицинска практика, което не гради добрия ни образ на лечители и ни пречи да работим за най-ценното в живота - здравето на нацията.

            Нека надживеем всички негативи на всекидневието, нека в този слънчев ден се почувстваме щастливи, че работим тази професия, да се поздравим и да си пожелаем здраве, сили и енергия. В името на просперитета и общественото признание за цялото съсловие!

С КОЛЕГИАЛЕН ПОЗДРАВ,

Д-Р ВЕНЦИСЛАВ ГРОЗЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА БЛС

В централата на БЛС бяха получени поздравителни приветствия от различни институции.
Поздравите  можете да видите тук:
Комисия по здравеопазване
БАПЗГ
БЧК
РЛК София – град
РЛК Смолян
РЛК Търговище
РЛК Кюстендил
Българска Генерична Фармацевтична Асоциация
Национална пациентска организация
Български зъболекарски съюз
РЛК Ямбол
РЛК Хасково
РЛК Габрово

ПРАЗНИК С ПРОТЕСТНИ ЛЕНТИ
Днес, между 12 и 14 часа персонала на ДКЦ 2-Св.Иван Рилски от Варна отбеляза празника със спиране на работа и протестни ленти.

 

Tagged under: БЛС, 7 АПРИЛ,